Tiyatro Kulübü Etkinliği

Sanatın ve sosyalleleşmenin hayatımıza,ruhumuza, kişiliğimize olan olumlu katkısı bulunduğuna ve bunun topluma olan yansımasının çok önemli olduğuna inanan Atlas Sağlık Eğitim Vakfı,oluşturduğu klüpler aracılığı ile bursiyerlerinin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.
      Bu amaçla kurulan  Sosyal klüp ,bursiyerlerini sanat gösterilerine götürmekte,çevre gezileri düzenlemekte ve sosyal projelerde rol almaktadır.
      Bursiyerler,klüp etkinlikleri kapsamında, Dr.Özlem Ertaş ile birlikte 09.11.2019 da AKM’de Canan Ergüder ve Kenan Ece’nin müthiş bir performans ile oynadıkları Hipokrat adlı oyunu izlediler.Çoğunluğu Tıp fakültesi öğrencisi olan bursiyerler,iki hekimin mesleki ve kişisel hesaplaşmalarını izlemekten keyif aldıklarını,hekimlerin iç dünyasını irdeleyen oyunun herkes için yol gösterici olduğunu belirttiler.