Atlas Sağlık Eğitim Vakfı

Sinema Kulübü Tartışıyor

Bursiyerlerinin kişisel gelişimine önem veren Atlas Sağlık Eğitim Vakfı,sanatın insanlar üzerindeki aydınlatıcı ve geliştirici rolünün öneminden yola çıkarak sinema klübü oluşturmuştur.Bu klübü oluşturan bursiyerler Dr.Caner Fidaner liderliğinde,’bir bilet kendine bir bilet bursiyerimiz için al’kampanyasına katılan vakıf üyeleri ve gönüllüleri ile birlikte her ay bir film izlemekte,sonrasında da filmi tartışmaktadırlar.
               Sinema klübü bu program çerçevesinde 9 Kasım 2019’da Karaca Sineması’nda ‘’O’nun adı Petrunya’’ adlı filmi izlemişler ve filmi birlikte izledikleri vakıf üye ve gönüllüleri ile tartışmış,görüş alışverişinde bulunmuşlardır.Genel olarak filmi çok beğendiklerini dile getiren topluluk;içeriğinde var olan  pekçok toplumsal ve kişisel problemler belirtilmiş,bunların üzerinde konuşulmuş,sorunların çözümleri ile ilgili kişisel öneriler sunulmuştur.
              Sinema izlencesine katılan bursiyerler ,filmlerin izlenmesi ve arkasından da farklı kişiler ile tartışılmasının; insana ve hayata dair ne kadar öğretici olabildiğini,aynı durumun farklı nedenlerle ve farklı değerlendirmelerle yorumlanabileceğini, çoğu zaman da aslında yalnız olmadıklarını görmelerine neden olduğunu ifade etmişlerdir.