Orman Yangınlarına Destek Ol

Siz de el uzatın daha çok eli birlikte tutalım

Antalya, Muğla, Mersin, Adana gibi ülkemizin birçok bölgesinde meydana gelen yangınlar sonucu, en kıymetli varlığımız olan ormanları kaybettik. Ekosistemi olumsuz etkileyen yangınlar sonucu oluşan can kayıpları ile üzüntümüz her geçen süre arttı. Birçok vatandaşımız mağdur oldu. Evini, yaşadığı toprağını, geçim kaynağı hayvanlarını kaybetti. Yüzlerce can telef oldu. Binlerce ağaç yandı. Atlas Vakfı olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak üzere yola çıktığımız bu günlerde her zaman yanımızda olan siz dostlarımızın bağışlarına ihtiyaç duymaktayız. Bağışlarınız ile daha çok vatandaşımıza ulaşmak daha çok ihtiyaca cevap vermemiz mümkün olacaktır. Bağışlarınız için aşağıda hesap numarasını ya da atlasvakfi.org adresindeki ödeme bölümünü kullanabilirsiniz.

Siz de el uzatın daha çok eli birlikte tutalım